Tocmai ti-ai cumparat un pom artificial cu ghiveci si nu stii unde sa il pui? Iti dam mai multe idei astfel incat sa iti fie usor sa gasesti locul potrivit pentru pomul tau abia cumparat. Si iti spunem un secret, pompul nu trebuie sa stea neaparat afara, ai solutii prin care sa il incluzi si in casa.

Un pom artificial in baie

Te-ai gandit pana acum ca ai putea pune un pom artificial in baie? Ei bine, daca are dimensiunea potrivita si vrei un colt de natura in baie, care sa nu fie afectat de abur au de temperatura, tot ce va trebui sa faci este sa cumperi unul artificial.

Nu e greu deloc sa faci asta si va trebui doar sa il intretii astfel incat pomul tau sa fie in stare buna tot timpul. Poti alege un pom clasic, care are doar frunze, sau poti opta pentru o varianta cu flori.

Un pom artificial care sa iti decoreze livingul

Un alt mod in care poti pune flori artificiale in casa este sa le incluzi in living. Acolo este locul in care poti pune cu succes toate decoratiunile.

Un pom artificial simpatic, care are flori sau fructe pe ramuri, va aduce un colt de natura in livingul tau, fara sa fie nevoie de intretinerea clasica de care ar trebui sa dispuna un pom normal.

Suna bine, nu? Nu trebuie sa il uzi. Nu iti va face mizerie in living si nici macar nu trebuie sa stai tot timpul sa il cureti de praf si sa ucizi invadatorii atunci cand pomul se imbolnaveste.

Un pom artificial in dormitor

Verdele in dormitor este una dintre cele mai bune alegeri. Se spune despre verde ca te ajuta sa te relaxezi, te face sa te simti mai bine, mai vesel si mai fericit si in plus, este exact ce ai nevoie in momentul in care trebuie sa te odihnesti.

Prin urmare, alegerea unui pom de culoare verde pentru dormitorul tau este una dintre cele mai bune solutii daca vrei sa te simti bine in acest spatiu.

Poti opta pentru unul clasic, cu frunze verzi, sau poti merge mai departe si poti selecta unul care are flori sau chiar unul care are fructe. Cum te-ai simti cu un portocal in dormitor?

Un pom artificial pe veranda sau in foisor

In balcon, in foisor sau pe veranda, toate sunt locuri perfecte in care poti amplasa pomi. Este usor sa faci asta, este simplu si nici macar nu trebuie sa iti faci griji pentru intretinere.

Pomul tau preferat va fi mereu acolo fara sa depui efort astfel incat sa ramana in cea mai buna stare. Cu ajutorul unui astfel de pom vei avea si elemente naturale, dar fara sa fie nevoie sa aloci timp curatarii, udarii sau chiar aplicarii de tratamente atunci cand pomul este infestat de daunatori.

Fiecare loc din casa sau din curte poate gazdui un pom artificial sau flori artificiale si tot ce trebuie sa faci este sa gasesti locul perfect pentru ele.

{{clean2}}
{{clean3}}