Exista deja foarte multi antreprenori iar multi dintre ei fac lucrurile in mod intuitiv, fara a fi neaparat constienti de toate skillurile si partile lor bune, care ii ajuta sa reuseasca.

Fie ca esti deja un antreprenor sau vrei sa devii unul, inainte de toate trebuei sa stii ca toti sunt oameni. Un antreprenor nu are superputeri care il fac sa aiba succes, ci aici este vorba despre foarte multa munca, motivatie si constanta. 

Daca inca nu stii exact daca ti se potriveste acest rol, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa cauti idei de afaceri pe EDUKIWI.RO, care sa te inspire si sa incepi. Nici un antreprenor nu a stiut 100% ca va reusi si nu a scapat de anumite temeri, deci cu totii au trecut pe acolo.
Acum este si randul tau. 

Dar hai sa vedem ce parere au oamenii despre antreprenori si antreprenoriat si cat de adevarate sunt aceste lucruri. 

Antreprenorii isi asuma riscuri extreme

Riscurile pe care un antreprenor si le asuma, incep inca dinainte de a pune pe picioare afacerea si tin, inainte de toate, de viata personala. 

Spre exemplu, un om care este foarte motivat sa devina independent, se gandeste ce si cum sa faca, si daca se merita sau nu efortul de a-si asuma anumite riscuri care il privesc, pe el ca persoana.

Imi asum ca voi munci mai mult la inceput? Imi asum ca nu pot renunta inca la job? Imi asum ca am de invatat anumite lucruri? Etc. 

Deci inainte de a-si asuma acele riscuri extreme la care te gandesti, ei incep de la acelasi nivel la care esti si tu. Isi asuma sa faca o schimbare in viata lor, sa iasa din zona lor de confort, iar asta nu este nimic supranatural. Oricine poate face asta. 

Antreprenorii au idei foarte bune

O afacere de succes nu inseamni neaparat o idee unica. Multe afaceri au inceput cu lucuri normale, mici si ulterior au ajuns sa dezvolte produse si servicii, poate unice. Dar nu este nevoie sa astepti acea idee unica pentru a-ti incepe o afacere.

Poti prospera si facand acelasi lucuri pe care le-au mai facut si altii. Importat este cat de mult te implici si cat de mult iti doresti sa reusesti. 

Astfel se explica de ce un magazin cu acelasi produse are succes si altul nu, de ce un restaurant, care ofera aceleasi servicii are mai multe succesul decat altul care nu are. 

Antreprenorii se nasc cu asta in vene

Nu, nimeni nu se naste cu asta. Oricine poate face o afacere, orice poate invata sa gestioneze o afacere, o echipa, sa dezvolte un busines. Aici este nevoie doar de foarte multa informare si de constanta. 

Si antreprenorii au avut temeri, au pierdut mult, inainte sa castige, dar nu pentru ca s-au nascut cu asta, ci pentru ca pur si simplu nu au renuntat la drumul pe care au pornit. 

4 thoughts on “Lucruri pe care le nu stiai despre antreprenori. Vrei sa devii si tu unul?

  1. Consider ca acest articol ofera o perspectiva echilibrata asupra importantei unei alimentatii sanatoase si a activitatilor fizice regulate. Este inspirant sa citesti despre modul in care putem imbunatati calitatea vietii noastre prin alegeri sanatoase.

  2. Sunt impresionat de modul in care autorul a prezentat avantajele unui stil de viata activ si sanatos. Este motivant sa citesti despre impactul pozitiv pe care il poate avea adoptarea unor obiceiuri sanatoase asupra vietii noastre.

  3. Ma bucur ca am gasit acest articol pentru ca mi-a adus aminte cat de important este sa avem grija de noi insine si sa ne preocupam de sanatatea noastra. Recomand tuturor sa citeasca acest articol pentru a afla mai multe informatii utile.

  4. Articolul este foarte interesant si util, oferind informatii detaliate despre beneficiile unui stil de viata sanatos. Sunt de acord cu ideea ca alimentatia echilibrata si exercitiile fizice regulate sunt cheia unei vieti lungi si fericite.

Comments are closed.