Copiii au nevoie de extra atentie din partea noastra in timpul cresterii, iar grija profunda fata de acestia te va inspira sa faci mereu cele mai potrivite alegeri pentru starea lor de bine.

Somnul reprezinta o componenta importanta pentru o dezvoltare armonioasa si corespunzatoare. De aceea, iti prezentam o gama bogata de paturi pentru copii, atat pentru bebelusi, cat si pentru cei de varste mai mari.

Invata-l pe cel mic inca din primii ani de viata cat de important este confortul de acasa si despre grija parinteasca fara limite.

Ce tipuri de paturi pentru copii gasesti pe Shopimeo:

• Paturi suprateajate pentru copii;
• Paturi pentru copii cu loc de depozitare;
• Paturi pentru copii cu saltea si lada;
• Patuturi pentru copii din lemn;
• Patuturi si tarcuri;
• Paturi pliabile;
• Patuturi tineret;
• Paturi pentru copii in forma de casuta.

In siguranta pe tot parcursul somnului

Noi vrem sa indeplinim dorintele tuturor, de aceea, incercam sa ne adaptam in permanenta. Iti punem la dispozitie mai multe variante de patuturi pentru copii, confectionate din lemn, de diferite dimensiuni. Marginile laterale sunt glisante, pentru a evita o posibila accidentare a micutului tau.

Alege paturi potrivite ca inaltime pentru cel mic, pentru a nu exista in niciun moment riscul ca acesta sa cada, iar pentru confort sporit, un pat cu saltea de calitate va ajuta copilul de orica varsta sa aiba un somn profund. Salteaua din nuca de cocos este ideala pentru bebelusii care petrec o mare parte din timp in patut.

Integreaza patutul in spatiu si decor

Planifica spatiul pentru cel mic in functie de dimensiunile pe care le ai la dispozitie. De asemenea, gandeste camera celui mic fara a uita sa acorzi atentie viitorului. Cel mic va creste, iar patul va trebui schimbat.

Opteaza pentru patuturi care se pot transforma in altele mai mari, adaptate varstei. In cazul in care cresti o echipa de fotbal, atunci paturile suprapuse sunt ceea ce cauti.

Tine cont de aspectele care influenteaza siguranta, dar si de pasiunile celor mici

Avem paturi de toate dimensiunile si pentru copiii de toate varstele. Poti opta pentru modelul clasic de pat pentru copil, prevazut cu sertare pentru depozitarea jucariilor sau cartilor.

Cei mici vor fi mai mult decat incantati de idee, iar camera lor va avea mai mult spatiu de joaca. In ceea ce priveste gratiile patuturilor pentru bebelusi, acestea trebuie sa se afle la o distanta de 4,5-7,5 centimetri.

Daca iti doresti sa ii oferi celui mic cel mai linistitor si profund somn, intra pe Shopimeo pentru a vedea mai multe variante de paturi. Dupa ce piticul se va odihni in noul sau pat, energia lui va atinge cote maxime!