Pictura pe numere reprezinta una dintre ele mai eficiente metode de relaxare.

Dar poate fi considerata pictura pe numere un prim pas spre calea picturii? Poti cu ajutorul unei picturi pe numere sa inveti a picta?

Prima pictura cu puncte a aparut in 1951 in Statele Unite. M. Klein, proprietarul Palmer Paint, impreuna cu artistul profesionist D. Robbins, si-au stabilit un obiectiv – sa invete pe oricine sa deseneze.

Pentru a picta tablouri pe numere nu ai nevoie de nicio pregatire sau abilitate artistica, doar de dorinta si indemanare. Pentru a crea o capodopera de arta, trebuie doar sa ai rabdare si sa te concentrezi asupra muncii tale.

Trasaturile usoare, imperceptibile si nuantele contureaza tonul si iti finalizeaza lucrarea. Atentia si acuratetea miscarilor garanteaza un rezultat excelent, care va fi un motiv de mandrie atat pentru incepatori, cat si pentru pictorii experimentati.

De ce sa alegi picturi pe numere?

Pentru ca pictura este o modalitate versatila de a atinge culmile excelentei artistice, fiind de interes pentru persoane de toate varstele. Peste 12 milioane de exemplare au fost vandute in intreaga lume in cei cativa ani de cand au fost puse in vanzare.

Acesta se adevereste a fi un hobby fascinant care iti va umple timpul liber si iti va dezvolta abilitatile artistice.

Astfel, picturile pe numere ii ajuta pe tinerii artisti sa invete sa deseneze, sa dezvolte perseverenta, memoria si motricitatea fina. Un hobby care ii inspira pe multi tineri se poate usor transforma in unul preferat pe tot parcursul vietii.

Motive pentru care kiturile de pictura pe numere sunt atat de populare pot fi:

• Capacitatea de a reproduce picturile marilor maestri din trecut
• Schitele sunt create de artisti talentati, ceea ce asigura o valoare artistica ridicata a lucrarii finite
• Idee originala pentru un cadou
• Un set complet. Include panza, pensule, vopsele, tot ce ai nevoie ca sa incepi imediat
• Oportunitatea de a folosi imaginatia si de a arata personalitatea
• Un mod de exprimare a sinelui

Astazi producatorii ofera o mare varietate de picturi pe numere pentru toate gusturile. Copii ale unor picturi celebre, naturi statice, imagini de peisaje naturale, animale, obiective arhitecturale, portrete ale unor personalitati celebre – si aceasta nu este inca o lista completa a optiunilor disponibile.

Tie iti place sa pictezi? Alege picturi pe numere si invata arta picturii si exprimarii libere!