Pictura pe numere reprezinta una dintre ele mai eficiente metode de relaxare.

Dar poate fi considerata pictura pe numere un prim pas spre calea picturii? Poti cu ajutorul unei picturi pe numere sa inveti a picta?

Prima pictura cu puncte a aparut in 1951 in Statele Unite. M. Klein, proprietarul Palmer Paint, impreuna cu artistul profesionist D. Robbins, si-au stabilit un obiectiv – sa invete pe oricine sa deseneze.

Pentru a picta tablouri pe numere nu ai nevoie de nicio pregatire sau abilitate artistica, doar de dorinta si indemanare. Pentru a crea o capodopera de arta, trebuie doar sa ai rabdare si sa te concentrezi asupra muncii tale.

Trasaturile usoare, imperceptibile si nuantele contureaza tonul si iti finalizeaza lucrarea. Atentia si acuratetea miscarilor garanteaza un rezultat excelent, care va fi un motiv de mandrie atat pentru incepatori, cat si pentru pictorii experimentati.

De ce sa alegi picturi pe numere?

Pentru ca pictura este o modalitate versatila de a atinge culmile excelentei artistice, fiind de interes pentru persoane de toate varstele. Peste 12 milioane de exemplare au fost vandute in intreaga lume in cei cativa ani de cand au fost puse in vanzare.

Acesta se adevereste a fi un hobby fascinant care iti va umple timpul liber si iti va dezvolta abilitatile artistice.

Astfel, picturile pe numere ii ajuta pe tinerii artisti sa invete sa deseneze, sa dezvolte perseverenta, memoria si motricitatea fina. Un hobby care ii inspira pe multi tineri se poate usor transforma in unul preferat pe tot parcursul vietii.

Motive pentru care kiturile de pictura pe numere sunt atat de populare pot fi:

• Capacitatea de a reproduce picturile marilor maestri din trecut
• Schitele sunt create de artisti talentati, ceea ce asigura o valoare artistica ridicata a lucrarii finite
• Idee originala pentru un cadou
• Un set complet. Include panza, pensule, vopsele, tot ce ai nevoie ca sa incepi imediat
• Oportunitatea de a folosi imaginatia si de a arata personalitatea
• Un mod de exprimare a sinelui

Astazi producatorii ofera o mare varietate de picturi pe numere pentru toate gusturile. Copii ale unor picturi celebre, naturi statice, imagini de peisaje naturale, animale, obiective arhitecturale, portrete ale unor personalitati celebre – si aceasta nu este inca o lista completa a optiunilor disponibile.

Tie iti place sa pictezi? Alege picturi pe numere si invata arta picturii si exprimarii libere!

6 thoughts on “Poti sa inveti sa pictezi cu ajutorul unei picturi pe numere?

  1. In opinia mea, acesta este unul dintre cele mai bune articole pe care le-am citit recent. Am fost impresionat de profunzimea cercetarii si de modul in care au fost prezentate ideile principale.

  2. Ma bucur ca am gasit acest articol, deoarece mi-a dezvoltat cunostintele despre subiectul respectiv. Am apreciat modul in care autorul a abordat aspectele pozitive si negative ale problemei.

  3. Articolul este foarte interesant, oferind o perspectiva detaliata asupra subiectului discutat. Autorul a reusit sa aduca argumente solide si sa prezinte informatii clare si concise.

  4. Imi place modul in care autorul a reusit sa transmita mesajul sau intr-un mod clar si concis. Aprecierez efortul depus pentru a aduce aceasta informatie la lumina si pentru a incuraja discutiile pe marginea acestui subiect.

  5. Ma bucur sa vad ca autorul a abordat acest subiect important si a adus in discutie aspecte relevante si actuale. Este un articol bine documentat si bine structurat, care m-a facut sa reflectez asupra implicatiilor acestui fenomen.

  6. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva noua asupra subiectului. Sunt impresionat de profunzimea analizei prezentate si de modul in care sunt prezentate argumentele.

Comments are closed.